Kuvendi i Shqipërisë shtyn dy ligje, s’ka kuorum

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 24 Shtator, 2018 20:23

Kuvendi i Shqipërisë shtyn dy ligje, s’ka kuorum

Kuvendi i Shqipërisë nuk ka mundur ta miratojë ligjin për magjistraturës dhe ndryshimet në Kodin Rrugor për shkak të mungesës së kuorumit.

Në mungesë të kuorumit, votimi është shtyrë sërish, pasi për to duhet të votohet me 2 të tretat që vetëm pozita pa opozitën nuk i ka.

Kjo nuk ishte hera e parë që është shtyrë votimin për ligjin e magjistratëve të rinj.

Edhe Kuvendi i Kosovës tash e një kohë është në krizë pikërisht të bojkotimit që po i bënë opozita.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 24 Shtator, 2018 20:23