Kuvendi miraton nevojën për pagën minimale dhe subvencionet

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 6, 2019 19:42

Kuvendi miraton nevojën për pagën minimale dhe subvencionet

Deputetët votuan nevojën për miratimin e ndryshimeve të ligjeve për pagën minimale dhe për subvencionimin e kontributeve.

Debati mes deputetëve për këto ndryshime ligjore tani kalon në komisionet amë. Sipas propozim-ndryshimeve të reja, paga minimale do të jetë 14.500 denarë, ndërsa subvencionet nga shteti për kontributet do të sillen në përputhje me rritjen e pagave prej 600 deri  më 6000 denarë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka November 6, 2019 19:42