Kuvendi tani pajiset me sallë fitnesi

Redaksia
By Redaksia 8 Prill, 2019 20:03

Kuvendi tani pajiset me sallë fitnesi

Kuvendi e informoi opinionin se në suaza të marrëveshjes së dakorduar të 25 shtatorit të vitit 2013, me Shoqatën për Ndërtimtari Beton SHA Shkup, në pajtim me furnizuesi duhet të furnizojë mobile dhe pajisje tjetër për hapësirat e e sapondërtuara dhe të rikonstruktuara, është pajisur edhe salla e fitnesit në Kuvend me vlerë të përgjithshme prej 1.096.383 denarë.

Salla e fitnesit është në funksion nga 10 korriku i vitit 2014 dhe ka garanci njëvjeçare, sipas marrëveshjes. Siç sot kumtoi pres shërbimi qeveritar, prej atëherë nuk është ruajtur edhe tenderi nga 29.3.2019 është furnizim i parë publik për servisim dhe mirëmbajtje.

“Kuvendi është i obliguar, sepse bëhet fjalë për pajisje, e cila tashmë paraprakisht është furnizuar, të mos lejojë të dështojë, për çfarë nevojitet mirëmbajtje dhe servisim. Furnizimi publik është në Planin vjetor dhe është në lartësi deri 300.000 denarë. Marrëveshja e cila do të lidhet është suksesive dhe përfshin sipas nevojës lyerje të aparateve dhe nëse prishen zëvendësohen. Kjo do të thotë se 300.000 denarë janë vlera maksimale, por nëse nuk ka nevojë për zëvendësim të pajisjeve, të gjitha paratë nuk do të harxhohen”, sqarohet në kumtesë.

Nga pres shërbimi kuvendor, mes tjerash, informojnë se me udhëzim për shfrytëzimin e sallës së fitnesit është paraparë orar i punës prej orës 09.00 e deri l 20.00 çdo ditë pune dhe të shtunën prej orës 10.00 e deri në 15.00. Sallën mund ta shfrytëzojnë deputetët çdo ditë dhe të punësuarit në Shërbimin e Kuvendit të martën, të enjten dhe të premten prej 04.30 pas përfundimit të orarit të punës deri në orën 10.30. Në ditët kur mbahen seanca plenare, theksohet në kumtesë, salla e fitnesit përdoret pas përfundimit të seancës.

Redaksia
By Redaksia 8 Prill, 2019 20:03