Ky është kryeqyteti europian i drogës për vitin 2019

Ky është kryeqyteti europian i drogës për vitin 2019

Agjencia e monitorimit të drogës në Bruksel ka bërë të ditur rezultatin e sondazheve të përdoruesve të drogës në Europë.

Sipas tyre, Britania është kryeqyteti i drogës në kontinent, ku 5% e personave nga 15 deri në 34 vjeç kanë përdorur kokainë në muajt e fundit, më shumë se në çdo vend tjetër.

Qendra Europiane e Monitorimit të Drogës thekson se celularët smartfonë kanë bërë të mundur që të rinjtë ta porosisin dhe ta marrin drogën shumë lehtë, nëpërmjet aplikacioneve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 8 Qershor, 2019 22:22

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.