Lajčák: Shqipëria po luan rol të rëndësishëm në dialogun Prishtinë-Beograd

Desk
By Desk April 22, 2020 22:43

Lajčák: Shqipëria po luan rol të rëndësishëm në dialogun Prishtinë-Beograd

Përfaqësuesi Special i BE-së për dialogun Beograd-Prishtinë dhe çështje të tjera rajonale të Ballkanit Perëndimor, Miroslav Lajčák, falenderoi sot nëpërmjet një postimi në llogarinë e tij në Twitter, kryeministrin shqiptar, Edi Rama, për mbështetjen e këtij të fundit dhe vendit të tij në këtë proces të rëndësishëm ballkanik.

“E falënderova kryeministrin Edi Rama për mbështetjen e vazhdueshme konstruktive që Shqipëria po tregon ndaj këtij dialogu të udhëhequr nga Evropa. Shqipëria ka luajtur dhe po luan një rol të rëndësishëm në forcimin e besimit midis aktorëve të këtij procesi në rajon”, theksoi Lajčák.

“Vetëm një proces i koordinuar do të çojë në një normalizim gjithëpërfshirës të marrëveshjes”, shtoi ai.

Desk
By Desk April 22, 2020 22:43