Lajm i keq, “iPhone 11” nuk do ta ketë këtë opsion

Lajm i keq, “iPhone 11” nuk do ta ketë këtë opsion

Por ndoshta në vitit tjetër do ta ketë.

Ashtu siç është pritur, telefoni i ri nga ‘Apple’ nuk do ta ketë teknologjinë e “5G”, duke lënë kështu ‘iPhone 11″ dhe “iPhone 11 Pro” pa gjeneratën tjetër me shpejtësinë e të dhënave që i kemi parë kohëve të fundit në telefonat tjerë të mençur si në: ‘Samsung’, ‘LG’,  dhe ‘OnePlus.’

Por, ‘Apple’ është e mençur dhe është duke pritur edhe një vit përpara se të ndërtoj teknologjinë 5G, dhe nuk ka të bëjë asgjë me sigurinë. Rrjeti ‘5G’ ende duke se i nevojitet më shumë punë dhe se është në fazat e para, raporton “The Verge”.

Nga disa ekspert thuhet se kompania më e njohur e paisje teknologjike ‘Apple’, asnjëherë nuk ka qenë e para në ndërtimin apo sjelljen e këtyre të rejave.

‘iPhone’ origjinal është lansuar me 2G, ndërsa shumica e telefona të tjerë ishin të aftë për 3G. ‘Apple’ nuk ishte në nxitim për futjen e 4G dhe LTE, dhe ka pritur deri në prezantimin e ‘iPhone 5″, edhe tani është duke pritur deri ne telefonin e ri në vitin 2020.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 13 Shtator, 2019 22:55

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.