Latifi: Vendimet për standardin studentor miratohen në koordinim me studentët

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Nëntor, 2022 22:27

Latifi: Vendimet për standardin studentor miratohen në koordinim me studentët

Këshilltari në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës, Shpëtim Latifi në emisionin me sontëm “Magazina Ekonomike” në Alsat tha se çdo vendim që miratohet lidhur me standardin e nxënësve dhe studentëve miratohet në komunikim me përfaqësuesit e studentëve dhe nxënësve.

“Dua të theksoj se Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka komunikim të rregullt, dhe ndërtimin e politikave rreth standardit të studentëve dhe nxënësve e bënë bashkë, në komunikim dhe bashkëpunim me përfaqësuesit e studentëve dhe nxënësve”, tha Latifi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Nëntor, 2022 22:27

07
Dhj
Petrit Pollozhani nga Lëvizja BESA i ftuar në emisionin e sontëm “Magazina Ekonomike”, mes tjerash...
07
Dhj
Anëtari i Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, Andrej Petrov, ka theksuar se zgjedhje të parakohshme parlamentare...
07
Dhj
Derisa e kremtojmë 30-vjetorin e Misionit, ju po përgatiteni ta merrni funksionin kryesues me OSBE-në. Vallë...
07
Dhj
Duke përjashtuar Shqipërinë si vendi me shumën qesharake të pensionit, Maqedonia bën pjesë në grupin...