Lazim Destani: Sot është ditë historike për mua, Maqedoninë dhe Tetovën

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Gusht, 2022 14:27

Lazim Destani: Sot është ditë historike për mua, Maqedoninë dhe Tetovën

“Si sot para 50 viteve mora rrugën e mërgimit për në Gjermani dhe sot jam shumë i lumtur që po sjelli një investim nga Gjermania këtu, ky është investimi im më i rëndësishëm deri më tani dhe arsya që më Gëzon shumë është që në këtë fabrikë do të punësohen shumë të ri dhe të reja dhe ajo që vlen të theksohet është që afaristët nga diaspora janë më se të obliguar që të investojnë në vendin e tyre për të mbajtur rininë në vendin tonë dhe sot është një ditë historike për mua sepse në Tetovë po sjellim makinat e së ardhmes dhe këtë ja kam kërkuar gjithmonë bordit të kompanisë që kompania jonë të mos shoh konkurrencë por të shohim risi drejt së ardhmes le ta shijojmë së bashku futjen e Maqedonisë së Veriut në hartën e vendeve për prodhimin e makinave të avancuara teknologjike elektrike”, Lazim Destani.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 13 Gusht, 2022 14:27