Lëvizja Besa demanton: Thaçi gënjeu prap sonte , si shumë hera tjera

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 20:47

Lëvizja Besa demanton: Thaçi gënjeu prap sonte , si shumë hera tjera

Pas prononcimit te Menduh Thacit pas mbledhjes se qeverise nga kryeministri Zaev me partneret e koalicionit se paskan qene edhe ata te Beses nga kjo e fundit demantojne:

Ja reagimi i plote i Levizjes Besa:

Paska folur prap Menduh Thaçi!?

Sja vlen të komentohet. Ëndërr po i del Lëvizja BESA aq sa edhe halucinacione ka edhe kur nuk ka përfaqësues të Besës, atij i duket se ka.

Shkurt dhe shqip: Thaçi gënjeu prap sonte, si shumë herë tjera!

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Nëntor, 2021 20:47

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare