Lëvizja Besa gati për zgjedhjet e parakohshme

Desk
By Desk January 9, 2020 12:44

Kryesia Qendrore e Lëvizjes BESA, mbrëmë (07.01.2020) ka mbajtur mbledhjen e saj të rregullt në Tetovë. Në këtë mbledhje u diskutua për situatën aktuale dhe për koalicionimet parazgjedhore.

Tri vendimet e marra nga mbledhja e Kryesisë Qendrore: 1. Rikonfirmim i qendrimit se Lëvizja BESA është e hapur për bashkëpunime të mundshëm parazgjedhore trepalësh, konform thirrjes së Aleancës për Shqiptarët. 2. Kryesia Qendrore ngarkoj Sekretarin Gjeneral të Lëvizjes BESA, Arjanit Hoxha që
në mbledhjen e radhës të Kuvendit Qendror të propozojë strategjinë e Shtabit Zgjedhor si dhe përbërjen e tij. 3. Sekretari Organizativ, Adnan Azizi u ngarkua që të përpiloj agjendën e vizitave në çdo vendbanim shqiptar, përfshirë edhe diasporën, ku do bëhet prezantimi i Platformës Besa.

 

Desk
By Desk January 9, 2020 12:44