Lëvizja BESA vazhdon vizitat nëpër vendbanimet shqiptare

Desk
By Desk March 2, 2020 23:01

Lëvizja BESA vazhdon vizitat nëpër vendbanimet shqiptare

Edhe sonte Lëvizja BESA ka vazhduar me vazhdën e bashkëbisedimit me qytetarë, ku sonte vizituan 4 vendbanime të ndryshme.

Eksponentët e BESËS sonte bashkëbiseduan me banorët e fshatit Sllatinë, Pallaticë, lagjes së Sahatit në Gostivar dhe lagjes Dizhon në Çair.

Desk
By Desk March 2, 2020 23:01