Liqeni Flutur, një mrekulli e ngrirë

Liqeni Flutur, një mrekulli e ngrirë

Pamje nga lart të një liqeni në Kinë duket sikur të fusin brenda një kaleidoskopi.

Liqeni Flutur ndodhet në Krahinën Autonome Ujgure Xinjiang dhe ka mrekulluar turistët për shkak të formave që ka marrë sipërfaqja e ngrirë për shkak të temperaturave tepër të ulëta, që kanë arritur deri në -8 gradë Celsius.

      

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 23 Janar, 2020 22:56

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.