“Liqeni” mëson kundështarin në Champions League

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 7 Korrik, 2022 16:01

“Liqeni” mëson kundështarin në Champions League

Është hedhur shorti

Është hedhur shorti për grupet e Main Round UEFA Futsal Champions League.

Si nikoqit të grupit të 6-të në kuadër të Main Round, Liqeni nga Drenasi do të ketë kundërshtarë kampionin bjellorus FC Stalista dhe fituesit e grupeve B dhe E nga faza e Preliminary Round.

Liqeni do të jetë nikoqir i Main Round nga 25 deri me 30 tetor të këtij viti./Indeksonline/vvv

grupet e Main Round UEFA Futsal Champions League.

Si nikoqit të grupit të 6-të në kuadër të Main Round, Liqeni nga Drenasi do të ketë kundërshtarë kampionin bjellorus FC Stalista dhe fituesit e grupeve B dhe E nga faza e Preliminary Round.

Liqeni do të jetë nikoqir i Main Round nga 25 deri me 30 tetor të këtij viti./Indeksonline/

Drin Zenku
Publikuar nga Drin Zenku 7 Korrik, 2022 16:01