Lirim Zendeli tërhiqet nga garat e Formula 2!

Redaksia
By Redaksia 3 Nëntor, 2021 21:50

Lirim Zendeli tërhiqet nga garat e Formula 2!

Piloti i vetëm shqiptarë në Formula 2, Lirim Zendeli, ka zbuluar se nuk do garojë në garat e Formula 2, shkaku i arsyeve financiare. Lajmin e ka përcjellur vet piloti shqiptar në rrjetet sociale.

“Përshëndetje ndjekës, tifozë, miq. Fatkeqësisht, kam disa lajme të këqija. Jam duke u larguar më herët. Nuk mund të vazhdojë më në F2 shkaku i arsyeve financiare. Pandemia ka zvogëluar buxhetin tim shumë të vogël edhe më shumë. Për se pari, doja të falënderoja të gjithë sponsorët në Gjermani që kanë qenë të arsyeshëm dhe nuk janë arsyeja për zbritje. Sidomos Ajdini i cili duhej të mbulonte boshllëqet e papritura buxhetore të shkaktuara nga premtimet e pambajtura nga dikush tjetër. Jam krenar që munda të marr shansin për të konkurruar në F2 nga një “familje normale” financiare. Unë gjithashtu do të doja të falënderoja @officialmpmotorsport i cili ka qenë i durueshëm dhe mbështetës gjatë gjithë kohës. Të kuptoj se duhet të tërhiqem për një moment është shumë e vështirë, por do të përpiqem të gjej një mundësi emocionuese për t’u kthyer në rrugën e duhur sa më shpejt të jetë e mundur”, shkroi Zendeli në rrjetet sociale.

Redaksia
By Redaksia 3 Nëntor, 2021 21:50