Lirohet çmimi i benzinës dhe naftës

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Gusht, 2022 13:32

Lirohet çmimi i benzinës dhe naftës

Çmimi i benzinave do të ulet për dy denarë, ndërsa çmimi i naftës do të ulet për 2,5 denarë. Komisioni Rregullator për energjetikë ka vendosur që edhe çmimi i vajit ekstra të lehtë të ulet për 3 denarë.

Në vijim çmimet e reja të derivateve.

Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 95 – 93,50 (denarë/litër)
Benzinë motori – ЕUROSUPER BS – 98 – 96,00 (denarë/litër)
Naftë motori – ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 93,00 (denarë/litër)
Vaj për djegie – ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 91,00 (denarë/litër)

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 4 Gusht, 2022 13:32