LIVE | Debat i hapur, gjithçka për Koronavirusin

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2020 14:10

LIVE | Debat i hapur, gjithçka për Koronavirusin

Aktualisht, drejtpërdejt po shkon debati “Pyetje dhe Përgjigje – Gjithçka për Koronavirusin”, njofton Flaka 

Në debat marrin pjesë ministri, Venko Filipçe, zv.ministri Armend Arsllani, dr, Zherko Karaxhinovski dhe Dr. Vladimir Mikiq.  

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 12, 2020 14:10