LIVE: Presidenti Ivanov në intervistë të përbashkët për disa televizione

LIVE: Presidenti Ivanov në intervistë të përbashkët për disa televizione

Kryetari i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov po mban një intervistë të përbashkët, me kryeredaktorët kryesor të disa televizioneve, lidhur me vendimin e tij për ndërprerjen e përgjithshme të të gjitha procedurave kundër politikanëve dhe bashkëpunëtorëve të tyre për rastet e lidhura me përgjimin joligjor.

Të ftuar janë përfaqësues të Televizionit të Maqedonisë, TV Alfa, TV Alsat ­M, Tv Kanal 5, Tv Sitel, Tv Telma, Tv 21, TV Shenja, Televizioni Nova dhe Tv 24 Vesti.

Intervistën munda ta ndjekni këtu.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 14, 2016 13:28

REKLAMA