Lladrovci: Idetë i bashkojnë njerëzit, për ta ndryshuar vendin

Lladrovci: Idetë i bashkojnë njerëzit, për ta ndryshuar vendin

Konventa e hapjes së zgjedhjeve të brendshme, dëshmoi se e ardhmja e Partisë Demokratike të Kosovës dhe e ardhmja e Kosovës është e sigurt. Djemtë e vajzat e përkushtuara me platformën e Dekadës së Re, janë zotime për sundimin e ligjit, për arsim, shëndetësi, zhvillimin ekonomik, integrimeve euro-atlantike…

Idetë i bashkojnë njerëzit, për ta ndryshuar vendin. Ato janë më të forta dhe më motivuese se çdo kundër shpërblim. Ne do të vazhdojmë ta ndryshojmë vendin tonë, për qytetarët tanë, duke e bërë vendin tonë më të mirë për të gjithë.

Urime dhe suksese për procesin zgjedhor, me dëshirat më të mira që në krye të strukturave lokale e qendrore të PDK-së të zgjidhen anëtarët më meritor, më të devotshëm dhe më të respektuar.

Posted by Ramiz Lladrovci on Wednesday, October 10, 2018
Driton Zenku
nga Driton Zenku 10 Tetor, 2018 23:39

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.