Llazar Naumov: Vazhdon fushatën për kryetarë të Shtipit

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2020 19:41

Llazar Naumov: Vazhdon fushatën për kryetarë të Shtipit

Në garë për kryetarë të Shtipit është edhe kandidati i TMRO-së Llazar Naumov. Ai mes tjerash paralajmëlron intensifikimin e investimeve infrastrukturore.

“Premtoj luftë të pa kompromis, kundër mafis urbane, dhe regullim të kaosit urban në Komunën e Shtipit. Qyteti jonë si Qendër në pjesën lindore të Maqedonisë, meriton ta ketë këtë epitet, në plotkuptimin e fjalës”, u shpreh Lazar Naumov nga TMRO.

Redaksia
By Redaksia 24 Nëntor, 2020 19:41