Llazarov: E goditëm hotelierinë shumë lehtë dhe dëmet mund të jenë të mëdha

Desk
By Desk November 2, 2020 21:28

Llazarov: E goditëm hotelierinë shumë lehtë dhe dëmet mund të jenë të mëdha

Profesori universitar Darko Llazarov në Tv 24 theksoi se kriza ka goditur hotelierinë dhe turizmin dhe beson se kufizimet e reja të paralajmërauar mund të modifikohen për të mbrojtur kompanitë. Ata nuk mund të mbijetojnë, dhe një kufizim i tillë dhe një goditje shtesë në atë sektor mund të gjenerojë efekte serioze negative dhe deri në fund të vitit trendi i rritjes së papunësisë do të përshpejtohet, përcjell FLAKA.

“Ne po e godasim këtë sektor shumë lehtë dhe dëmet mund të jenë jashtëzakonisht të mëdha në këtë valë. Ajo që institucionet dështuan është se protokollet u miratuan vonë dhe se procesi ishte kaotik. Mund të kishte qenë më mirë dhe do të kishte hapësirë ​​në pjesën që kriza mund të modelohej në kushtet e përshkallëzimit të numrit të pacientëve”, tha Llazarov. FLAKA

Desk
By Desk November 2, 2020 21:28