Llotaria shtetërore: Gërvisht për Eko Skuter, vozit BMW X1

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 11:49

Llotaria shtetërore: Gërvisht për Eko Skuter, vozit BMW X1

Faqja e internetit www.loto.mk është adresa për bonus lojë të re, ndërsa për pjesëmarrje është e nevojshme tiketë jo fituese ‘Eko skuter’.

Llotaria shtetërore me kënaqësi ju paralajmëron edhe një lojë emocionuese e cila ofron mundësi për të fituar bonus në para, ndërsa në lojë janë edhe dy vetura atraktive BMW X1.

Pjesëmarja bëhet me tiketa jofituese ‘Eko skuter’, përmes faqes së internetit ‒ www.loto.mk.
Me lojën bonus ‘ Rrotullo rrotën ekoskuter’ të gjitha tiketat jofituese nga seria e lojës nën emrin ‘Eko skuter’ marrin shansë të dytë për të fituar.
Të drejtë për pjesëmarrje në bonus lojën ka çdo i rritur i cili përmes faqes së internetit www.loto.mk do të regjistrojë tiketë jofituese në lojën ‘Eko skuter’

Hapat për regjistrim të tiketës jofituese janë si vijon:

• Hapja e profilit personaë në web-adresën e llotarisë shtetërore ‒ www.loto.mk.
• Regjistrim i tiketës jofituese ‘Eko skuter’ në faqen e lojës bonus ‘ Rrotullo rrotën ekoskuter’ me futjen e dy numrave në dritaret e hapura:
o Numër 11 shifrorë ( barkod serik) që gjendet në anën e pasme të tiketës dhe
o Numër 8 shifrorë ( barkod i kontrolluar) që gjendet në pjesën e përparme të tiketës, nën fushën e mbuluar me shtersën e mbrojtur në të ciën shkruan – MOS GËRVISHT!

Mundësia për pjesëmarrje tani më është paralajmëruar në emisionin loto më 30 tetorë, ndërsa do të zgjasë deri më 23.3.2022.
Gjatë kësaj periudhe, një herë në javë, çdo të shtunë duke filluar nga
6.11.2022 , në loto emisionin do të tërhiqet një nga pjesëmarrësit i cili do të jetë i ftuar drejtëpërdrejtë , që ta rrotullojë rrotën e fatit me mundësi të fitojë shpërblim në të holla . Çdo të shtunë , duke filluar nga 6 nëntori, do të tërhiqet një nga pjesëmarrësit i cili ka regjistruar tiketë jofituese ‘Eko skuter’ në periudhën prej të shtunën 19:01, deri të shtunën tjetër ( nga ora 19:00)
Numri I tiketave që shfrytëzuesi mund ti regjistrojë gjatë një jave ( një nga bonus loja) nuk është e kufizuar . Tërheqjen do të realizohet në mënyrë elektronike me ndihmën e gjeneratorit për tërheqje të rastësishme të numrave dhe në presence të komisionit.

Gajtë lojës bonus çdo kush që merr pjesë do të ketë shansa të barabarta të jetë I tërhequr, ndërsa prezena e tij do ti japë eksperiencë të jetë i ftuar specilal në studion e Loto 7, që ta rotullojë rrotën e fatit dhe të fitojë 50 000, 100 000 ose 150 000 denarë.Qëndrimi i të ftuarit tonë në studion e Loto 7 do të jetë argëtues, shoqëror dhe gjithsesi fitues.

Të gjitha tiketat instant jofituese të regjistruara ‘Eko skuter’ hyjnë në lojë për dy vetura BMW Х1, dhe atëme dy tërheqje në mënyrë elektronike.

• Tërheqja e parë do të bëhet më 8.1.2022, ndërsa do të marrin pjesë të gjitah tiketat të cilat paraprakisht nuk janë tërhequr për shpërblim në të holla nga tërheqja e parë dhe e dhjetë.
• Tërheqja e dytë për BMW Х1, do të mbahet më 19.3.2022. Do të marrin pjesë të gjitha instant tiketat të cilat paraprakisht nuk kanë qenë të tërhequra për shperblim në të holla( nga 11-të deri në 20 –të)

Rikujtojmë se me blerjen e pakos 5 + 1 „Eko skuter“, jepni kontributin Tuaj në qëllime të përgjitshme shoqërore , aksionin e ‘Kryqit të Kuq’ dhe llotarisë shtetërore me emrin ‘ Rrethi i fatit dhe solidaritetit’ kushtuar mbëeshtetjes së kategorisë më të pafuqishme në luftën kundër kovid 19.
Me intant tiketat ‘Eko skuter’ keni mundësi të jeni eko dhe human, ndërsa nëse tiketa e juaj është jofituese , mund të fitoni bonus në të holla ose të vozisni BMW Х1.

Më shumë të dhëna në www.loto.mk

Linda Limani
Publikuar nga Linda Limani 2 Nëntor, 2021 11:49
  • Ndiqeni faqen tonë në Facebook për lajmet më të fundit dhe për prodhimet tona më të reja multimediale.
  • Ndiqeni llogarinë tonë në Instagram me përmbajtje të veçantë dhe informuese – fotogaleri, video dhe infografika.
  • Abonohuni në kanalin tonë në Youtube për videove ekskluzive nga të katër anët e globit.
  • Ndiqeni llogarinë tonë në Twwiter për t’u informuar vazhdimisht për zhvillimet më të fundit në Maqedoninë e Veriut, në rajon dhe në botë.