Llukarevska: Kompanitë në mënyrë vullnetare vendosin për masat

Desk
By Desk May 8, 2020 20:27

Llukarevska: Kompanitë në mënyrë vullnetare vendosin për masat

Drejtoresha e DAP, Sanja Llukarevska e pyetur se përse më së paku ka kërkesa për subvencionimin e pagave nga sektorët më të prekur, respektivisht hotelieritë dhe turizmi, tha se mund që disa prej tyre të shfrytëzojnë masa tjera, ndërsa disa të tjerë mund të aplikojnë muajin tjetër.

Sidoqoftë, shton Llukarevska, vendimi për të përdorur ndonjë prej masave është zgjedhje vullnetare e kompanisë.

Desk
By Desk May 8, 2020 20:27