LSDM: Apokalips po i ndodh Mickoskit në VMRO-DPMNE

Redaksia
By Redaksia 2 Dhjetor, 2020 21:52

LSDM: Apokalips po i ndodh Mickoskit në VMRO-DPMNE

Sjellja shkatërruese, e errët dhe e papërgjegjshme e Hristijan Mickoski, i cili e deklaroi veten histerik, nuk ndalet. për shëndetin e qytetarëve dhe asgjë nuk ndodhi nga e gjithë kjo. “Dhe kur ai nuk parashikon skenarë të errët apokaliptikë, Mickoski përhap histerinë dhe hipokrizisht shtiret si shqetësim për qytetarët dhe shtetin”, lexohet në reagimin e LSDM, përcjell FLAKA.

Sipas partisë, Hristijan Mickoski është i vetmi që punon përkushtimisht kundër interesave të shtetit, qytetarëve, kundër shëndetit publik, kundër të ardhmes evropiane.

“Si ai u soll gjatë pandemisë koronavirus, shkatërrues, i rrezikshëm dhe i papërgjegjshëm, kështu ai sillet sot në lidhje me çështjen me Bullgarinë, në aspektin e interesave shtetërore dhe kombëtare. Askush nuk beson më në të ashtuquajturit skenarë apokaliptikë të Mickoski. Apokalips po i ndodh atij në VMRO-DPMNE e tij, një parti e izoluar dhe e ndarë në falimentim, në borxhe dhe me besimin e humbur prej kohësh të qytetarëve”, lexohet më tej në reagim. FLAKA

Redaksia
By Redaksia 2 Dhjetor, 2020 21:52