LSDM, BDI dhe ASH, me lista të përbashkëta në zgjedhje?

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Maj, 2023 22:39

LSDM, BDI dhe ASH, me lista të përbashkëta në zgjedhje?

LSDM-ja, BDI-ja dhe Aleanca për Shqiptarët mund të marrin pjesë me lista të përbashkëta në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Nënkryetar i LSDM-së Fatmir Bytyqi në Programin 200 në Alsat tha se nuk përjashtohet mundësia për një koalicion parazgjedhor mes këtyre partive që do të jenë pjesë e Frontit proevropian.

“Ne jemi të sigurt se do të udhëheqim një koalicion që është në frymën evropiane. Nëse ajo do të rezultojë të jetë koalicion më të gjerë më lista të përbashkëta apo lista të veçanta, por në të njëjtën frymë për rrugën evropiane nuk e di, do të jenë qëndrime të organeve të partisë. Por duhet të bëhet një distinkcion i pastër mes atyre që janë pro rrugës evropiane dhe atyre që na shpien prapa dhe janë pro rrugëve të tjera joevropiane…pra do të shkojmë si një bllok me lista të përbashkëta ose me lista të veçantë por si një bllok”, deklaroi zv/kryeministri dhe nënkryetar i LSDM-së Fatmir Bytyqi në Programin 200 në Alsat.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 23 Maj, 2023 22:39

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare