LSDM: Eksporti është rritur për 13,2 për qind, edhe një konfirmim se ekonomia është në rrugën e duhur

LSDM: Eksporti është rritur për 13,2 për qind, edhe një konfirmim se ekonomia është në rrugën e duhur

Politikat e suksesshme ekonomike të LSDM-së japin rezultate reale.

Eksporti në periudhën janar-shtator të këtij viti është rritur për 13,2 për qind. Vlera e tërësishme e eksportit nga vendi arrin 4,8 miliard euro.

Partnerët tanë më të mëdhenj të jashtëm tregtar janë Gjermania, Britania e Madhe, Greqia, Serbia dhe Italia.

Rritja e eksportit dhe importit i detyrohet politikave të suksesshme ekonomike, rritjes ekonomike dhe stabilitetit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 8 Nëntor, 2019 19:47

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.