LSDM kërkon Janushev dhe Milloshoski ti largojnë familjarët nga administrata

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 11, 2019 22:38

LSDM kërkon Janushev dhe Milloshoski ti largojnë familjarët nga administrata

Kur flitet për nepotizëm, VMRO-DPMNE duhet t’i drejtohet Hristijan Mickoskit dhe bashkëpunëtorëve të tij më të afërt, tha LSDM në përgjigje të thirrjes së zëdhënësit të VMRO-DPMNE Dimço Arsovski, deputetes Tanja Kovaçev të japin dorëheqjen sepse i kanë punësuar disa anëtarë të familjes, përcjell FLAKA.

“Ndërsa një grumbull i të afërmve nuk tërhiqet nga puna, VMRO-DPMNE nuk ka asnjë imazh për të folur për këtë temë. Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit dhe institucionalisht konfirmoi se në dhjetëra raste udhëheqja e VMRO-DPMNE përmes urgjencave dhe ndikimeve të drejtpërdrejta hapi vende të veçanta pune për anëtarët e tyre dhe për të afërmit e tyre. Antonio Milloshovski, Kiril Bozhinovski, Igor Janushev dhe Anastasija Ilievska janë vetëm një pjesë e zyrtarëve të VMRO-DPMNE-së, të cilët janë shembuj të nepotizmit dhe punësimit të të afërmve në institucionet shtetërore”, thotë LSDM.

Prej atje kërkojnë DPMNE të respektojë vendimet e Komisionit Kundër Korrupsionit dhe të tërheqë të gjithë të afërmit nga puna. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 11, 2019 22:38