LSDM: Mbaroi mandati i Ivanovit, ky është lajm i mirë për qytetarët

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 12, 2019 11:47

LSDM: Mbaroi mandati i Ivanovit, ky është lajm i mirë për qytetarët

Nga partia në pushtet LSDM thonë se tashmë ka mbaruar mandati i presidentit Gjorge Ivanov dhe se ai do të mbahet mend si shembull i keq se si duhet të kryhet ky funksion.

“Lajmë i mirë. Mbaroi mandati i Gjorge Ivanovit, qytetarët zgjodhën përparimin, vazhdojmë përpara! Pas dhjetë vjetëve mbaroi mandati i Gjorge Ivanovit. Ky është lajm i mirë për qytetarët, për shtetin. Ivanov do të mbahet mend si shembull i keq se si duhet të kryhet ky funksion”, thonë nga LSDM.

Nga atje thonë se me mbarimin e mandatit të Ivanovit mbaron bllokimi i përparimit, të integrimeve, mbaron bllokimi i ligjeve në interes të qytetarëve.

“Republika e Maqedonisë së Veriut ka hapur një faqe të re të përparimit, sigurisë dhe të ardhme stabile, anëtarësim në NATO dhe BE”, deklarojnë nga LSDM.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka May 12, 2019 11:47