LSDM: Mickovski i ikën përgjegjësisë për të treguar qëndrimin e partisë së tij për referendumin

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 22 Gusht, 2018 11:11

LSDM: Mickovski i ikën përgjegjësisë për të treguar qëndrimin e partisë së tij për referendumin

Nga partia në pushtet LSDM kanë akuzuar liderin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Micksoki se për disa javë me radhë për çështjen më të rëndësishme për vendin ai i ikën përgjegjësisë për të treguar qëndrimin tij dhe të partisë në lidhje me referendumin.

“A dëshiron Mickoski dhe VMRO-DPMNE të kthehemi mbrapa në izolim dhe pasiguri në të cilën me vite e kanë mbajtur Maqedoninë dhe për këtë refuzojnë të japin qëndrim të qartë? Qytetarët e dinë se vlerat dhe dobitë e BE dhe NATO-s janë thelbësore përkundër drejt krimit dhe praktikave antishtetërore çka i ofron VMRO-DPMNE”.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 22 Gusht, 2018 11:11