LSDM: Përparësia e Pendarovskit në raundin e parë është paralajmërim për fitore të sigurt edhe në raundin e dytë më 5 maj

Desk
By Desk 22 Prill, 2019 19:33

LSDM: Përparësia e Pendarovskit në raundin e parë është paralajmërim për fitore të sigurt edhe në raundin e dytë më 5 maj

Në raundin e parë fitoi Pendarovski, ky fakt është i qartë i cili paralajmëron dallim edhe më të madh në raundin e dytë dhe fitore e konceptit Të bashkuar ecim para.

Në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale fitoi Stevo Pendarovski. Ky fakt është i qartë.

Pendarovski ka përparësi dhe më shumë vota nga Gordana Siljanovska. Kjo do të thotë se qytetarët në numër më të madh e mbështetën konceptin për të ecur para e jo për kthim prapa.

Përparësia e Pendarovskit në raundin e parë është paralajmërim për fitore të sigurt dhe të qartë edhe në raundin e dytë më 5 maj.

VMRO-DPMNE mundet vetëm të inkurajojnë dhe të bëjnë matematika sa të duan, është fakt se këto nuk janë zgjedhje as lokale e as parlamentare, por zgjedhje për president ku në raundin e parë kryeson Stevo Pendarovski.

Më 5 maj, qytetarët në mënyrë masive, në atmosferë të lirë, korrekte dhe demokratike do ta konfirmojnë fitoren dhe do të zgjedhin të ecin para drejtë zhvillimit, progresit dhe integrimit.

Desk
By Desk 22 Prill, 2019 19:33