LSDM: VMRO-DPMNE me vetëdije e vë popullin në rrezik, provokon dhe nxit tensionet në Vevçan

Desk
By Desk 13 Janar, 2021 21:37

LSDM: VMRO-DPMNE me vetëdije e vë popullin në rrezik, provokon dhe nxit tensionet në Vevçan

Sot, publiku edhe një herë dëshmoi sjelljen e papërgjegjshme dhe të papjekur të VMRO-DPMNE e cila provokon, nxit tensione dhe vepron në mënyrë të rrezikshme në shëndetin publik.

Një grup aktivistësh, të udhëhequr nga Kryetari i Komitetit Komunal të VMRO-DPMNE në Vevçan, filluan provokime ndaj anëtarëve të Ministrisë së Brendshme, të cilët ndërhynë në shkeljet e masave për mbrojtjen e shëndetit.

VMRO-DPMNE në Vevçan shkaktoi qëllimisht një incident dhe përmes portaleve nën kontrollin e Pallatit të Bardhë po përpiqet të nxejë publikun përmes krahasimeve tendencioze dhe të papërshtatshme me ngjarjet e vitit 1987.

Edhe një herë, papërgjegjësia e VMRO-DPMNE-së dhe situata e dëshpëruar në të cilën gjenden u treguan në veprim.

Ata me vetëdije i vendosën në rrezik banorët e Vevçanit, duke provokuar dhe nxitur përçarje mes qytetarëve. Kjo nuk funksionon.

Ne u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të qëndrojnë të qetë, të mos nënshtrohen provokimeve të Pallatit së Bardhë dhe të vazhdojnë të respektojnë masat për mbrojtje kundër koronavirusit.

Qendra e Marrëdhënieve me Publikun e LSDM-së
FLAKA

Desk
By Desk 13 Janar, 2021 21:37