Luanët e detit pushtojnë bregdetin jugor të Argjentinës

Desk
By Desk April 21, 2020 22:47

Luanët e detit pushtojnë bregdetin jugor të Argjentinës

Teksa njerëzit janë mbyllur nëpër shtëpia prej koronavirusit kafshët dhe natyra kanë rimarrë kontrollin e qyteteve.

Ashtu si në shumë vende të tjera të botës dhe në bregdetin jugperëndimor të Argjentinës në Mar del Plata, rreth 400 kilometra larg kryeqytetit Buenos Aires, luanët e detit kanë nisur të shtrihen në rrugët që të çojnë drejt portit.

Fotografët vendas dokumentonin fenomenin me foto impresionuese për mediat ndërkombëtare.

Desk
By Desk April 21, 2020 22:47