Macotakara: Prodhimi masiv i iPad të ri të Apple fillon këtë muaj

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 10, 2019 22:52

Macotakara: Prodhimi masiv i iPad të ri të Apple fillon këtë muaj

Nëse jeni të interesuar të bleni një tablet të ri iPad, atëherë mund të dëshironi të prisni pak. 

Kjo është për shkak se sipas një raporti nga Macotakara, duke cituar Daily Economic Daily të Tajvanit, thuhet se Apple pritet të fillojë prodhimin masiv të iPad-it tjetër më vonë këtë muaj.

I njohur si “iPad 7”, është sugjeruar që mund të jetë në të vërtetë iPad-i 10.2-inç që është përfolur kohën e fundit.

Gjithashtu pritet të ketë sukses dhe të zëvendësojë potencialisht iPad-in e tanishëm prej 9.7 inç, i cili ka qenë përgjigjja e Apple ndaj iPad-it të lirë.

Është një madhësi interesante pasi e vendos atë shumë afër iPad Pro më të vogël.

Duke supozuar se raportet janë të sakta dhe prodhimi fillon këtë muaj, kjo do të thotë se një lansim ndoshta nuk është shumë larg, edhe pse është ende e paqartë kur.

Presim që Apple të organizojë një ngjarje në muajt e ardhshëm për iPhone-in e ri, por nëse do të përmendet apo jo ky iPad i përfolur, mbetet për t’u parë.

Përveç kësaj, raporti vazhdon të pohojë se Apple gjithashtu pritet të fillojë prodhimin e MacBook Pro 16-inç në tremujorin e katërt të vitit.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 10, 2019 22:52