Magjia e Nëntorit në ETC, oferta e re nga sot deri me 19 Nëntor

Desk
By Desk November 17, 2020 08:39

Magjia e Nëntorit në ETC, oferta e re nga sot deri me 19 Nëntor

Vijojnë surprizat me magjinë e Nëntorit në ETC – Gostivar. Nga data 17 deri me 19 Nëntor vijon aksioni i ri me shumë oferta dhe shpërblime për konsumatorët, me moton “”Me pak magji ju kurseni shumë”.

Në vijim ua prezantojmë ofertën aktuale nga data 17 deri 19 Nëntor:

Desk
By Desk November 17, 2020 08:39