Mali i Zi futet sërish në karantinë

Desk
By Desk November 13, 2020 22:27

Mali i Zi futet sërish në karantinë

Ndalim qarkullimi nga ora 21:00-05:00

Edhe Mali i Zi ka marrë masa drastike për frenimin e pandemisë. I gjithë vendi do të rikthehet në karantinë nga ora 23:00 deri në 05:00, përveç punëtorëve esencialë dhe “stafit mjekësor dhe humanitar”.

Këto masa do të jenë në fuqi deri më 1 Dhjetor, por edhe mund të zgjaten në varësi të situatës. Mali i Zi ka ndaluar udhëtimin ndërmjet komunave në fundjavë dhe shumicën e tubimeve publike, përfshirë këtu edhe ato fetare dhe festat familjare.

Ky vend numëron mbi 26 mijë të infektuar dhe 377 jetë të humbura.

Tv Klan

Desk
By Desk November 13, 2020 22:27