Manastiri bëhet me transport publik pa pagesë

Desk
By Desk December 20, 2019 21:22

Manastiri bëhet me transport publik pa pagesë

Në seancën e sotme të jashtëzakonshme, Këshilli i Komunës së Manastirit ka vendosur të subvencionojë transportin publik falas të udhëtarëve në ditë me përqendrime të grimcave të PM10 në ajrin ambiental me mbi 100 mg / m3, përcjell FLAKA.

Kryetarja e Komunës së Manastirit, Natasha Petrovska, mbajti një konferencë për shtyp, ku përshëndeti bashkëpunimin me transportuesit që dje iu përgjigj pozitivisht kërkesës së saj.

Ditët kur ajri në Manastir është jashtëzakonisht i ndotur, siç është në ditët e fundit, transportuesit e autobusëve nuk do të paguajnë biletat për qytetarët dhe ata do të udhëtojnë falas.

Transporti do të subvencionohet nga komuna e Manastirit e cila do të paguajë biletat. FLAKA

Desk
By Desk December 20, 2019 21:22