Mançevski: Në kushte kur nuk ka para, partitë të tërhiqen nga financimi përmes buxhetit

Mançevski: Në kushte kur nuk ka para, partitë të tërhiqen nga financimi përmes buxhetit

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës, Damjan Mançevski në Click Plus të TV21, deklaroi se në këto kushte që gjendemi si shtet ku nuk ka të holla, partitë politike do të duhet të heqin dorë nga financimi përmes buxhetit të shtetit.

 
 

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 26 Mars, 2020 23:15

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.