Maqedoni gjendet i vdekur djali i ish-kryetarit të komunës

Desk
By Desk 9 Prill, 2019 14:57

Maqedoni  gjendet i vdekur djali i ish-kryetarit të komunës

Dje në shtëpinë  malore në Delçevë është gjetur i vdekur Aleksandar Zahariev, djali 23 vjeçar i ish-kryetarit të komunës së Shtipit, Ilço Zahariev.

Nga SPB-Shtip ende nuk e kanë konfirmuar informacionin, por njoftuan se do të japin informacione gjatë ditës. Kurse Prokuroria Publike në Shtip ka konfirmuar rastin. Prokuroria informon se janë kryer hetimet dhe se bëhet fjalë për vetëvrasje me varje. Prokuroria njofton se trupi nuk ka gjurmë të dhunës dhe se është dorëzuar  për autopsi.

Desk
By Desk 9 Prill, 2019 14:57