Maqedoni, për të kaluar muajin mars një familje mesatare iu nevojiteshin 32.841 denarë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 7, 2020 20:45

Maqedoni, për të kaluar muajin mars një familje mesatare iu nevojiteshin 32.841 denarë

Një familje mesatare prej katër anëtarësh në muajin mars iu nevojiteshin të paktën 32.841 denarë viti për të përmbushur nevojat themelore, tregojnë të dhënat e shportës minimale të Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë.

Më shumë të holla ose 13.888 denarë ishin të nevojshme për ushqim, shpenzime komunale dhe mobilje për të paktën 10.421 denarë. Një familje prej katër personash iu nevojiteshe minimumin 4.355 denarë për sende personale dhe higjienike në shtëpi, ndërsa 2.363 denarë për transport.

Pastaj vijnë para për: rroba dhe këpucë 2.136 denarë, aktivitete kulturore 1.066 denarë dhe shëndetësi 708 denarë.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka April 7, 2020 20:45