Maqedonia dhe Kosova do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim në energjetikë

Maqedonia dhe Kosova do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim në energjetikë

 Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi spt do të presë një delegacion të Republikës së Kosovës të kryesuar nga ministri i Ekonomisë dhe Zhvillimit Lavrdin Luka.

Bekteshi dhe Luka do të mbajnë takim pune dhe do të nënshkruajnë marrëveshje për mirëkuptim në sektorin energjetik midis të dyja vendeve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shkurt, 2019 09:41

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.