Maqedonia i bëri dy muaj me orë policore

Maqedonia i bëri dy muaj me orë policore

Saktësisht dy muaj, Maqedonia jeton me orë policore. Pasi mbijetuam dy karantinat e zgjatura, shpallet një e treta, festa më e madhe myslimane, Bajrami Fitër dhe festa e arsimtarëve sllavë Shën Kirili dhe Metodi, i cili bie të hënën. Zyrtarët shëndetësorë ishin të bindur se kjo ishte përpjekja e fundit për të zvogëluar numrin e personave të infektuar me virusin Covid 19.

Qytetarët mendojnë se nuk duhet të ketë orë policie për festën, ndërsa të tjerë mendojnë se është më mirë të qendrohet në shtëpi.

Koha që Qeveria të marrë një vendim po kalon, ka edhe dy ditë të tjera deri ditën e shtunë, kështu që është e paqartë nëse do të kemi një skenar të ngjashëm me atë në Kumanovë një muaj e gjysmë më parë, kur banorët e Kumanovës mësuan se do të mbyllen vetëm dy orë para mbyllen në shtëpitë e tyre, kështu që mezi arritën të furnizoheshin me ushqime dhe sende tjera të nevojshme. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 21 Maj, 2020 21:43

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.