Mariçiq: Asnjë listë për falje nuk ka arritur deri tek presidenti Pendarovski

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Janar, 2022 20:16

Mariçiq: Asnjë listë për falje nuk ka arritur deri tek presidenti Pendarovski

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq deklaroi sot se deri tek kabineti i presidentit të shtetit nuk ka arritur asnjë listë për falje.

“Lista për falje është kthyer mbrapsht dhe asnjë listë për falje nuk ka arrit deri tek presidenti Pendarovski për shqyrtim. Pikërisht për këtë shkak nuk kemi ndonjë situatë ku duhet të sqarohemi se kush është gjendur në atë listë e kush jo, sepse listën e propozojnë burgjet ndërsa vendos Komisioni i Presidentit”, deklaroi Bojan Mariçiq, ministër i Drejtësisë.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 14 Janar, 2022 20:16