Mariçiq: Peshqit e mëdhenj të mund të përballen me ligjin

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 15 Shtator, 2020 21:52

Mariçiq: Peshqit e mëdhenj të mund të përballen me ligjin

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçqi, sonte në TV Telma, tha se qëllimi i Qeverisë është të rrisë nivelin e rregullsisë dhe llogaridhënies në marrjen e vendimeve gjyqësore, përcjell FLAKA.

“Në rastet e korrupsionit të gjyqtarëve, kemi pasur situata të dukshme të korrupsionit të lartë që janë zgjidhur shprehimisht, këtu shoh interesin qytetar dhe interesin e drejtësisë. Peshqit e mëdhenj të mund të përballen me ligjin. Ne jemi në të njëjtën krah me qytetarët që kërkojnë drejtësi. Është një ide e mirë për të mbledhur një grup që do të analizojë veprimet e gjyqtarëve dhe të shohë se ku është problemi me gjyqtarët, policinë ose procedurën ligjore”, thotë Mariçiq. FLAKA

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka 15 Shtator, 2020 21:52