Marin Mema morri mirënjohje nga Komuna e Gostivarit

Marin Mema morri mirënjohje nga Komuna e Gostivarit

Gazetari hulumtues i çështjeve historike, një ndër personat më të dashur të publikut shqiptar Marin Mema sot është dekoruar me mirënjohje nga ana e kryetarit të Komunës së Gostivarit Arben Taravari.

Marin Mema është një ndër gazetarët me reputacion të madh në opinionin e shqiptarëve. Ai është njohës i mirë i metodave hulumtuese në gazetari, sidomos ku ka dhënë kontribut të mëdha në çështjet historike që kanë nxjerrë të vërteta të pa thëna më herët. Duke parë kontributin e pashquar, si dhe ndihmën e fundit q dha për të prekurit nga tërmeti por edhe pjesët historike tek pjesa e shqiptarëve në Maqedoninë e Veriut sot Komuna e Gostivarit i ndau mirënjohje si shenj falënderimi ndaj mundit që ky gazetar jep për historinë e kombit shqiptar.

 

 

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 27 Dhjetor, 2019 19:58

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA