Masat kundër virusit korona, Spasovski dhe Filipçe dalin në terren

Linda Limani
By Linda Limani March 3, 2020 09:00

Masat kundër virusit korona, Spasovski dhe Filipçe dalin në terren

Kryeministri teknik, Oliver Spasovski dhe ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe sot do ta vizitojnë vendkalimin kufitar Tabanoc.

Qëllimi i vizitës, siç informojnë nga pres shërbimi qeveritar, është inspektimi i sistemit për parandalim nga koronavirusi në vendkalimin kufitar.

Linda Limani
By Linda Limani March 3, 2020 09:00