Maskat, gjobiten 213 banorë të Pollogut

Desk
By Desk November 13, 2020 12:09

Maskat, gjobiten 213 banorë të Pollogut

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë në periudhën (12.11./13.11.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, për gjithsej 213 personav (TE-66 dhe GV-147) janë lëshuar urdhra pagese për kundërvajtje, në përputhje me nenin 6  nga Dekreti përkatës i qeverisë. 

Desk
By Desk November 13, 2020 12:09