Mbështetësit e VMRO-DPMNE ia mësyjnë zyrave të KRRE

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 11, 2020 14:37

Mbështetësit e VMRO-DPMNE ia mësyjnë zyrave të  KRRE

Dhjetëra mbështetës të VMRO-DPMNE-së, të prirë nga lideri i partisë, Hristijan Mickoski dhe funksionarë të tjerë, kanë marshur nga qendra drejt zyrave të Komisionit Rregullator për Energjetikë, raporton Tv SHENJA.

Përfaqësues të partisë opozitare kanë hyrë në zyrat e komisionit për t’u dorëzuar edhe zyrtarisht anëtarëve të KRRE kërkesën për shfuqizimin e vendimit për shtrenjtimin e energjisë elektrike. 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 11, 2020 14:37