Mbi 16,000 shoferë në Maqedoni janë gjobitur për në një muaj

Desk
By Desk October 30, 2020 21:42

Mbi 16,000 shoferë në Maqedoni janë gjobitur për në një muaj

Në një muaj, policia gjobiti mbi 16,000 shoferë në Maqedoni për shkelje të ndryshme, tha Ministria e Brendshme, përcjell FLAKA.

“Të gjitha shkeljet e trafikut janë të sanksionuara, veçanërisht ato që janë shkaku më i zakonshëm i aksidenteve në trafik me pasoja të rënda. Deri më tani, për gati një muaj pas fillimit të kontrolleve të trafikut të intensifikuar, mbi 16,000 sanksione janë vendosur”, tha zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme Toni Angellovski.

Ministria e Brendshme, përveç Shkupit, po kryen kontrolle të intensifikuara të veprimit për të sanksionuar mosrespektimin e rregullave dhe rregulloreve të trafikut në qytete të tjera, duke përfshirë Kavadarin.

Zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme apelon tek qytetarët e Kavadarit që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut për të rritur sigurinë në komunikacion.

“Në vetëm një orë në kontrollin e sotëm të veprimit në Kavadar, janë vendosur mbi 80 sanksione, kryesisht për automjete të paregjistruara, vozitje pa patentë shoferi, etj”, tha Angellovski, i cili theksoi se kontrollet e veprimit vazhdojnë në ditët në vijim, dhe të dhënat e plota nga kontrolli i intensifikuar i veprimit të sotëm në Kavadar do të prezantohet nesër. FLAKA

Desk
By Desk October 30, 2020 21:42