Mbyllet Enti për rehabilitim në Kozle, 8 të punësuar dhe dy pacientë me Kovid-19

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 30, 2020 18:43

Mbyllet Enti për rehabilitim në Kozle, 8 të punësuar dhe dy pacientë me Kovid-19

 
Ai theksoi se edhe dy pacientë nga ky repart janë pozitiv me koronavirus, ndëra janë testuar edhe 16 pacientë të hospitalizuar në këtë Ent, eraporton news33.
 
“Të gjithë pacientët të cilëve do t’u nevojitet terapi do të udhëzohen në Spitalin e përgjithshëm ‘8 Shtatori’”, tha Filipçe.
Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 30, 2020 18:43