Me 62 vota “për”, shkarkohen nga posti i ministrit Azir Aliu dhe Fatmir Mexhiti

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Shkurt, 2024 01:05

Me 62 vota “për”, shkarkohen nga posti i ministrit Azir Aliu dhe Fatmir Mexhiti

Me 62 vota pro dhe asnjë kundër në votime veçmas u shkarkuan të dy ministrat e ASH-së, Fatmir Mexhiti i Shëndetësisë dhe Azir Aliu i Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Debati maratonë për përfundoi pak para mesnate, kur edhe u vu në votim nga kryeparlamentari Mitreski.

Seanca do të vazhdojë ditën e hënë, ku pritet të zgjidhen ministrat e rinj, Ilir Demiri dhe Naim Bajrami.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 10 Shkurt, 2024 01:05

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare