Me 62 vota “pro” Kuvendi emërohen zëvendësministrat e rinj të qeverisë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 23, 2020 23:06

Me 62 vota “pro” Kuvendi emërohen zëvendësministrat e rinj të qeverisë

Me 62 vota “pro” Kuvendi emërohen zëvendësministrat e rinj të qeverisë.

Me 62 vota “pro” pak çaste më parë Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut ka emëruar zëvendësministrat e rinj të “Qeverisë Zaev 2”. Të pranishëm në sallë, në momentin e votimit kanë qenë 106 deputetë, ndërsa 44 kanë votuar “kundër” dhe asnjë nuk ka abstenuar.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 23, 2020 23:06